PORTRET/PATROON | 18 + 19 DEC

Klik voor enkele afbeeldingen ▲

18 en 19 december van 13 u tot 17 u

SCHILDERIJEN EN GEMENGDE TECHNIEKEN VAN KARIN VAN BODEGOM EN EDO REUMERMAN.

Het werk van Karin van Bodegom bestaat o.a. uit schilderijen, collages, installaties en film. Wat Karin bezighoudt is het zoeken naar harmonie in beweging en rust, materie en abstractie, bezinning en monochromiteit.

Als docent geeft Karin van Bodegom les in Tekenen en Schilderen bij Tintoretto in Heiloo en geeft zij workshops in eigen atelier. Daarnaast presenteert zij al jaren het kunst- en cultuurprogramma Kunst Compleet voor de radio bij RTV80.

schilderijen, collages, typografie en portretten…

Edo’s werk bestaat o.a. uit olieverfschilderijen op doek waarbij typografie en portretten van o.a. ontwerpers van lettertypen centraal staan. Ook mixed media en film zijn onderdelen van zijn werk. Daarnaast is Edo docent bij het Media College Amsterdam. Beeldende kunst en grafisch vormgeven gaan bij hem hand in hand. 

In de expositie “Portret/Patroon” komen de thema’s en technieken van beide kunstenaars samen.

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

HET WEEFHUIS OP FACEBOOK

NOG EVEN OVER CORONA EN DE QR-CODE

Wij bewegen mee met de aanbevelingen van de overheid. Omdat deze onderhevig zijn aan veranderingen, is het verstandig de laatste ontwikkelingen hierover in de gaten te houden.

ZOWEL BIJ EXPOSITIES ALS BIJ LEZINGEN IS HET VERPLICHT
EEN QR-CODE TE KUNNEN TONEN, MET ID-BEWIJS.
Zorg dat u de QR-code voor uw bezoek heeft geïnstalleerd op uw mobiele telefoon of anderszins kan aantonen, bijv. met een geprinte versie van QR-code verkregen via CoronaCheck.nl/print.

– OF EEN GELDIGE NEGATIEVE TESTUITSLAG MET ID-BEWIJS.
Bent u niet gevaccineerd? Dan kunt u via diezelfde link, CoronaCheck.nl/print een QR-code van uw test krijgen. Vragen? Raadpleeg de site van de overheid over QR-codes, coronacheck.nl

– MOGELIJK ZAL HET DRAGEN VAN EEN MONDKAPJE WEER VERPLICHT ZIJN IN OPENBARE RUIMTES;
HOU HIER REKENING MEE BIJ UW BEZOEK.

Wij vinden deze regels ook niet leuk. Echter, als wij de regels niet volgen, kunnen we geen exposities meer tonen of lezingen houden. Wij hopen op uw begrip. 

Klik hier voor de pagina op onze site met de coronahuisregels.