LEZING ‘DE ONTDEKKING VAN HET HEDEN’

Lezing ‘De ontdekking van het heden’
door museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm

Aanvang 20:00 uur;
inloop 19:30 uur;
entreeprijs € 10,-
(inclusief koffie of thee bij binnenkomst)

Wij mogen weer aan 50 personen een plaats bieden.

Voor toegang is wel een QR-code noodzakelijk.
Zorg dat u deze voor bezoek heeft geïnstalleerd op uw mobiele telefoon of anderszins kan aantonen.
(Bijv. met het gele vaccinatieboekje of met een geprinte versie van QR-code verkregen via CoronaCheck.nl/print.)

Vragen? Raadpleeg dan de site van de overheid over QR-codes.

Op 13 oktober geeft Jan Rudolph de Lorm, de museumdirecteur van Museum Singer Laren weer een lezing over de lopende tentoonstelling. De titel naar de gelijknamige tentoonstelling die van 17 augustus tot en met 28 november in het museum te zien is refereert naar de ontwikkelingen rond 1900.

In de 20ste eeuw is er meer gebeurd dan ooit tevoren. Maatschappij, technologie, politiek, maar ook het intellectuele debat zouden nooit meer hetzelfde zijn.

En de kunst was er getuige van. Aan de hand van vele verrassende hoogtepunten uit de kunstverzameling van de niet eerder geëxposeerde JK Art Foundation vertelt en toont Jan Rudolph de Lorm dat de ontwikkelingen van rond 1900 nog steeds onze wereld kleuren.

Het werk van Picasso, Dalí, Brancusi, Van Dongen, Mondriaan, Modigliani, Miró, Klee, Léger, Delaunay, Fontana, Daniëls, Anish Kapoor en vele anderen is niet historisch, maar hoogst actueel.

U bent van harte welkom bij deze lezing.

Lezing bijwonen

Heeft u interesse om deze lezing bij te wonen, wees er dan snel bij! Vanwege veiligheidsvoorschriften kunnen een beperkt aantal bezoekers de lezing bijwonen.

Reserveren is noodzakelijk