KERSTEXPO ZAANSE SCHILDERSKRING | 25 + 26 DEC

25 en 26 december  / 11 tot 17 u

Tijdens de kerstdagen is in de expositie te zien van leden van de Zaanse Schilderskring. Al vele jaren exposeert deze groep enthousiaste amateurschilders in wisselende samenstelling. Dit jaar is geen speciaal thema gekozen; de schilders maakten werk naar eigen gekozen onderwerp, stijl en techniek. Voor ieder wat wils dus.

De Zaanse Schilderskring beschikt over een eigen werkplaats bij De Bedrijvige Bij, aan de Vlielandstraat 2 in Zaandam. In de mooie, ruime en van daglichtlampen voorziene werkplaats kunnen de schilders op verschillende dagen van de week aan eigen werkstukken werken. De schilders inspireren elkaar en er is natuurlijk de nodige gezelligheid.

Er wordt gewerkt met aquarel, acryl, olieverf of gemengde techniek. Een aantal keer per jaar worden er workshops gehouden waarbij een (Zaanse) kunstenaar instructies en begeleiding geeft. Dit heeft al tot mooie resultaten geleid.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om zich bij de schilderskring aan te sluiten. Van beginneling tot ervaren schilder en van jong tot oud kan er terecht. Meer informatie over de Zaanse Schilderskring is te vinden op hun website www.zaanseschilderskring.nl of info@zaanseschilderskring.nl.

NOG EVEN OVER CORONA EN DE QR-CODE

Wij bewegen mee met de aanbevelingen van de overheid. Omdat deze onderhevig zijn aan veranderingen, is het verstandig de laatste ontwikkelingen hierover in de gaten te houden.

ZOWEL BIJ EXPOSITIES ALS BIJ LEZINGEN IS HET VERPLICHT
EEN QR-CODE TE KUNNEN TONEN, MET ID-BEWIJS.
Zorg dat u de QR-code voor uw bezoek heeft geïnstalleerd op uw mobiele telefoon of anderszins kan aantonen, bijv. met een geprinte versie van QR-code verkregen via CoronaCheck.nl/print.

– OF EEN GELDIGE NEGATIEVE TESTUITSLAG MET ID-BEWIJS.
Bent u niet gevaccineerd? Dan kunt u via diezelfde link, CoronaCheck.nl/print een QR-code van uw test krijgen. Vragen? Raadpleeg de site van de overheid over QR-codes, coronacheck.nl

– MOGELIJK ZAL HET DRAGEN VAN EEN MONDKAPJE WEER VERPLICHT ZIJN IN OPENBARE RUIMTES;
HOU HIER REKENING MEE BIJ UW BEZOEK.

Wij vinden deze regels ook niet leuk. Echter, als wij de regels niet volgen, kunnen we geen exposities meer tonen of lezingen houden. Wij hopen op uw begrip. 

Klik hier voor de pagina op onze site met de coronahuisregels.