VERENIGINGEN e.d. (maandag t/m vrijdag)

Waterglas_verenigingenHet Weefhuis heeft de beschikking over een beneden- en bovenverdieping. Op de eerste verdieping kunt u vergaderen met dertig personen. In een theateropstelling is er ruimte voor vijftig personen.

Bij verenigingen en clubs gaan wij er van uit dat u zelf de koffie en thee zet en na afloop de ruimte weer oplevert voor volgend gebruik. Hierdoor kan de prijs laag blijven. Dranken als bier, wijn, frisdranken en sap, maar ook snacks worden desgewenst voor u klaargezet. Dranken worden op grond van het verbruik afgerekend. Eventueel kunt u in overleg gebruik maken van onze cateringfaciliteiten.

Het Weefhuis beschikt over een beamer, draadloos netwerk en flip-over. Het gebruik van de beamer wordt in rekening gebracht. Het netwerk en de flip-over kunnen zonder extra kosten worden gebruikt.

Informatie:
email of bel (075) 6224380
Meer interieurfoto’s en plattegronden op pagina PLATTEGROND.

Boekingen:
In de verhuuragenda kunt u zien welke data en tijdstippen beschikbaar zijn. De weekeinden zijn in principe altijd bestemd voor exposities. Om te boeken kunt u het onderstaande Aanvraagformulier Verenigingen e.d. downloaden, opslaan, invullen en retourneren (bij voorkeur per e-mail).
AANVRAAGFORMULIER DOWNLOADEN.
(Bestand is een Word-document.)

exposities
vergaderingen (zakelijk)
cursussen (zakelijk)
trainingen (zakelijk)