OUDE LIEFDES IN DE VERKOOP

ZA & ZO, 14 & 15 NOV / 10 – 17 U
INLEVERDATUM DO 12 NOV / 10 – 16 U

Ook in 2020 organiseert Het Weefhuis de tentoonstelling Oude Liefdes in de Verkoop.
Dit is niet zomaar een tentoonstelling. U kunt zelf meedoen! Deze tentoonstelling is in het verleden een groot succes gebleken.

Heeft u kunst in huis waarvan u vindt dat deze een andere bestemming verdient of wilt u plaats maken voor iets nieuws? Dan is dit de gelegenheid om dit werk te koop aan te bieden in Het Weefhuis tijdens de verkoopexpositie Oude Liefdes in de Verkoop.  

Uw  kunt deze werken inbrengen op donderdag 12 november tussen 10 uur en 16 uur. De heer Jan de Bruin zal dan aanwezig zijn om de werken te taxeren. Jan de Bruin is voormalig directeur van Kunstcentrum Zaanstad (nu ArtZaanstad geheten), is betrokken bij tal van andere culturele activiteiten en maakt zich daarbij hard voor kunst en cultuur in de Zaanstreek.

Het Weefhuis zorgt voor publiciteit rond deze expositie. De expositie wordt door medewerkers van het Weefhuis ingericht.

DE VOORWAARDEN ZIJN SIMPEL

– U bepaalt zelf de prijs van het werk dat u inlevert. Heeft u hier moeite mee dan is Jan de Bruin tijdens de inleveruren aanwezig om u bij de taxatie te helpen.

– Het is van belang dat  het kunstwerk van een deugdelijk ophangsysteem is voorzien. Voor ruimtelijk werk zijn sokkels aanwezig. 

– Als het werk verkocht wordt, is 75% van het bedrag voor de inbrenger, 25% komt ten behoeve van Het Weefhuis.

– Een werk kan onder bepaalde omstandigheden geweigerd worden (bijv. als het niet van voldoende kwaliteit is of wanneer de inbrenger een te hoog bedrag vraagt.)
Ook eigen werk direct van kunstenaars zelf wordt niet ingenomen.

– Mocht het werk onverhoopt niet verkocht worden tijdens dit weekend dan kan het zondag 15 november tussen 17 en 19 uur weer worden opgehaald. 

HEEFT U BELANGSTELLING OM MEE TE DOEN?

Voor de organisatie is het handig dat u ons alvast via e-mail meldt welk werk u wilt inbrengen.
Graag hierbij vermelden: 
– de naam van de kunstenaar,
– de aard / techniek van het kunstwerk,
– de afmetingen van het kunstwerk. 

Voor aanmelding of informatie: 
specialexpo@hetweefhuis.nl onder vermelding van Oude Liefdes.

Bellen kan ook 075-622 43 80.