LEZING MAROESKA METZ

Klik voor enkele afbeeldingen van haar werk ▲

Leven en werk van Maroeska Metz, door haar zelf verteld.

Aanvang 20:00 uur;
inloop 19:30 uur;
entreeprijs € 10,-

Of WIN GRATIS ENTREE door mee te doen met de win-actie van Zaans.nl – lees hieronder meer; slechts twee plaatsen beschikbaar.
(inclusief koffie of thee bij binnenkomst)

In verband met de Covid19-beperkingen kunnen wij slechts 20 aanmeldingen accepteren.

Maroeska Metz, bekend van haar eigenzinnige ontwerpen met de befaamde ‘Maroeskakrul’ en haar deelname aan Heel Holland Bakt, gaat een lezing geven in Het Weefhuis.

Maroeska zal vertellen over hoe zij zich heeft ontwikkeld tot zelfstandig ontwerper, sieradenmaker, lasser! en bakker van heerlijke kunstzinnige taarten. Ze kijkt terug en vooruit! Maroeska zegt: “Als je terug kijkt op je leven, en ook vooruit, hoor, dan zie je dat er veel dingen samen komen, van beeldhouwen tot taarten bakken.”

“… Deel dit op Facebook!…”

U bent van harte welkom bij deze lezing.

WIN-ACTIE ZAANS.NL

In het kader van de cultuurcampagne #SAMENZAANS van Marketing Zaanstreek, worden twee plaatsen voor deze lezing aangeboden, inclusief een drankje.

De hele maand september staat in het teken van cultuur. Bewoners en bezoekers worden opgeroepen om de Zaanse cultuur te steunen.

Wilt u wel eens kennis maken met het Zaanse cultuuraanbod? Kijk hoe dat kan op de website van Zaans.nl/zien-en-doen/cultuur, of kijk meteen op Zaans.nl/zien-en-doen/cultuur/cultuur-winacties .

Lezing bijwonen

Heeft u interesse om deze lezing bij te wonen, wees er dan snel bij! Vanwege veiligheidsvoorschriften kunnen een beperkt aantal bezoekers de lezing bijwonen.

Reserveren is noodzakelijk

En dit is alleen mogelijk via de site van Het Weefhuis: http://www.hetweefhuis.nl/lezingen/reserveren-voor-lezingen/
of per e-mail lia.konijn@gmail.com.

RESERVEREN VOOR DEZE LEZING.

Lees hieronder over onze voorzorgsmaatregelen i.v.m. Covid-19.

Het Weefhuis is weer open en alle medewerkers zijn blij dat er weer wekelijks exposities mogelijk zijn.
Wij hanteren een aantal ‘corona’-huisregels en we vragen alle bezoekers deze in acht te nemen. De huisregels zijn te lezen op onze website op de pagina: https://www.hetweefhuis.nl/huren/corona-huisregels-het-weefhuis/

Klik hier voor de pagina op onze site met de corona-huisregels.

Aanmelden voor de NIEUWSBRIEF.

Het Weefhuis op FACEBOOK.