LEZING ‘IMPRESSIONISM AND BEYOND’

Klik voor meer afbeeldingen ▲

28 MAART
EEN LEZING VAN JAN RUDOLPH DE LORM VOORBIJ
(museumdirecteur Singer Laren)

Aanvang 20:00 uur;
inloop 19:30 uur;
entreeprijs € 10,-

(inclusief koffie of thee bij binnenkomst).

In onze nieuwsbrief van 16 maart stonden verkeerde gegevens. De link komt wel op deze pagina terecht en dat is correct. Dit is de nieuwe lezing die 28 maart te bezoeken is.

Op woensdag 28 maart zal Jan Rudolph de Lorm, museumdirecteur van Museum Singer Laren, weer een lezing geven in Het Weefhuis in Zaandijk. De lezing heeft als onderwerp de lopende tentoonstelling in het Museum Singer Laren, ‘Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey’, die nog te zien is t/m 6 mei 2018.

Tijdens deze tentoonstelling is er een particuliere verzameling van de Van Vlissingen Art Foundation te zien met werken van grote kunstenaars als Monet, Manet, Renoir, Degas, Pissarro, Van Gogh, Bernard, Gauguin, Sisley, Signac, Van Dongen, Matisse, Marquet, Dufy, Nolde en Picasso. De Lorm is een enthousiast verteller, die in deze lezing inzicht zal geven in het ontstaan van de verzameling en wat deze werken zo bijzonder maakt. Voor meer over de tentoonstelling bezoek de site van Het Singer Laren.

Heeft u interesse om deze lezing bij te wonen, wees er dan snel bij! De verwachte belangstelling voor de lezingen van Jan Rudolph de Lorm is altijd groot en vanwege veiligheidsvoorschriften kunnen een beperkt aantal bezoekers de lezing bijwonen.

RESERVEREN IS NOODZAKELIJK.
Heeft u interesse om deze lezing bij te wonen, wees er dan snel bij! Tijdig reserveren wordt  geadviseerd aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

RESERVEREN VOOR DEZE LEZING.